Xxx liquid assests

Den typiska kunden ägen redan en husvagn eller husbil, ofta är kunden också villaägare. I den övre tabellen har jag antagit att nuvarande omsättning är stilla med olika antaganden om EBIT. Det ser väldigt billigt ut i mina ögon bara med att kolla på multiplarna och sedan blicka över hur verksamheten ser ut. Denna nya industristandard för bildkvalitet gör det enkelt att utvärdera prestanda och välja den projektor som är perfekt för just dig. Retail och Cash Security. Det blev slutligen ett uppköp till dålig premie. Produkterna StrongPoint Annual report Försäljningen är indelad i tre segment:

Maintenance CapEx — reparation och ersättning av materiella anläggningstillgångar Growth CapEx — investeringar i nya materiella anläggninstillgångar.

Posts navigation

I mitt förra inlägg  nämnde jag en excelfil som jag använder i alla mina analyser. Med tanke på att Isolda har verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark är det inte helt otroligt att det kan finnas vissa tillgångar som kan säljas men som inte syns på balansräkningen. EMS-företaget tillverkar delarna som de sedan säljer till samma OEM-företag som i sin tur säljer och marknadsför den slutliga produkten. Nu har vi rörelsevinsten efter skatt  istället för rörelsevinsten rakt av. Var försiktig med DCF analysen i blad 2!
Comments

  • Kasen 8 days ago

    Holy fuck! I need her in my life!

  • Gustavo 9 days ago

    i nutted so hard jus now

  • Bryce 6 days ago

    oh man gah damn